неделя, 6 април 2014 г.

Магнитните гривни могат да помогнат и при парализа

Магнитните гривни са един от най-евтините и лесни начини за лечение. Освен за високо кръвно, те могат да се използват и за лечение на парализа.
Как да се използват магнитите при парализа, зависи от това коя част и в каква степен е засегната от парализата.
Ако парализата е обхванала едностранно крайниците, тогава специалистите препоръчват магнитната гривна да се носи на едната ръка. Ако пък използвате магнити за стъпалото, северният магнитен полюс трябва да е насочен към подметката.
В случаи, когато от парализа е засегната горната част на тялото, е желателно магнитните гривни да се поставят и на двете ръце или диагонално лява ръка, десен крак или обратно.
Освен магнитни гривни, може лечението да се подпомогне и с нанасянето на магнитно масло на засегнатите от парализата части.
Ако включите и магнитна вода, ефектът ще е огромен. Подходяща за такива случаи е смесена магнитна вода. Тя трябва да се приема по четири пъти на ден.
За наистина пълноценно лечение на парализа със средствата на магнитотерапията е задължително да се включат всички възможности, които тя ни предлага: магнитни гривни, магнитна вода и магнитно масло. Продължителността на лечебния процес зависи от възрастта на пациента, от степента на заболяването и от много лични качества, но при всяко положение, магнитотерапията ще окаже положително въздействие на възстановяването.

Няма коментари:

Публикуване на коментар